نوشته شده توسط : fotballdrakt

arsenal drakt, fotballdrakter

Celtic satte deltid Lincoln Red Imps på plass med en 3-0 Parkhead-seier som satte opp et Champions League-tredje-kvalifiserende møte med Astana. Hoops hadde blitt flau av et 1-0 nederlag i forrige ukes første ben i Gibraltar, i hva var ny sjef Brendan Rodgers 'første konkurransedyktige spill. Men Celtic brøt ut av fellene ivrig etter å bli hevn og tre første omgangsmål fra forsvarer Mikael Lustig, angriper Leigh Griffiths og vinger arsenal draktPatrick Roberts hadde slipset ferdig før pause, med andre halvdel en ren formalitet. Marko Pjaca scoret to ganger som Dinamo Zagreb slo den makedonske First League-siden Vardar 3-2 for å fremme 5-3 på aggregat. Darko Velkovski åpnet scoret for Vardar i det 39. minutt. Speaker av Zagrebs Gordon Schildenfeld hadde igjen Zardar foran, men et sekund fra Pjaca og et Paulo Machado-mål som fulltid nærmet sikret passasjen til den kroatiske klubben. Irsk Premier League-side Dundalk trakk 2-2 med atletico madrid spillerstall FH Hafnarfjordur, men fortsett på vekk 3-3 aggregatfinalen. Sam Hewson og Kristján Finnbogason scoret for vertene, men to David McMillan mål gjorde det mulig for de besøkende å gå videre. FC Astana gjorde ting interessant mot Zalgiris Vilnius, og behøvde et sent mål å vinne 2-1 for å unngå å gå glipp av passering til et bortemål fra den litauiske klubben. Marin Anicic gjorde æren til vertene i begge halvdeler på hver side av et Elivelto Ribeiro mål i det 57. minutt. En 1-1 draw var nok for FK Qarabag å slå F91 Dudelange 3-1 på aggregat etter at fotballdrakter Qarabag løp ut 2-0 vinnere i første etappe. Rosenborgs 3-1-seier i første etappe var kritisk i sin 5-4 samlede seier mot IFK Norrkoping Ferencvaros og Partizani Tirana trengte straffer for å bestemme en vinner etter et par 1-1 trekker i begge beina, da de albanske besøkende overhodet 3-1 fra stedet. AS Trencins fire bortgjorte mål i første etappe var nok til å fremme Past Olimpija Ljubljana etter en 6-6 samlet finish. De litauiske besøkende var 3-2 vinnere på dagen, men deres manglende evne manchester united drakt til å forsvare hjemmefeltet viste at de var fallende.