Moussa Konate s real madrid drakt kortermet straff
نوشته شده توسط : fotballdrakt

Nigeria-treneren Stephen Keshi tok seg til en vinnende start med seier over Tsjad. Nigeria vant 2-0 mot Tsjad i sin Gruppen G-åpner i kvalifisering for 2017 African Nations Cup. Nigeria var faste favoritter for kampen, men slitt for å finne en måte forbi motstanderne, med målvakt Vincent Enyeama som måtte være våken for å holde de besøkende i sjakk i løpet av første halvår. Super Eagles truet med å bryte dødsfallet i andre omgang da Aaron Samuel slo posten før real madrid drakt Gbolah Salami til slutt lot dem komme foran i 63 minutter med en fantastisk streik. Odion Ighalo ble deretter trukket ned i straffesparket før han gikk opp for å konvertere til 2-0, men Nigeria så Ogenyi Onazi sendt ut for å skyte etter at spotsparken hadde blitt tildelt. Zambias kampanje fikk en skuffende start da de ble holdt til en 0-0-tegning av Guinea-Bissau i gruppe E. Guinea-Bissau - rangert som nummer 155 i FIFA-rangeringer - var store underdogs for sammenstøtet mot 68-rangerte Zambia i Ndola. Imidlertid kunne Zambia ikke bryte dødsfallet, med målvakt Kennedy Mweene mangler en sen straff for 2012-landene i Afrika-Nasjon Cup. I Gruppe M, Gambia, et lag på FIFAs diagrammer. Engelsk Premier League-spillere Mame Biram Diouf og Sadio Mane scoret i andre omgang for å hjelpe Senegal til å kontrollere Burundi 3-1 i Group K. Senegal tok ledelsen på Moussa Konate s real madrid drakt kortermet straff i 15. minutt, og selv om Fiston utlignet for Burundi etter pausen, var det Stoke Citys Diouf som satte sin side tilbake foran, mens Southampton s Mane talte i stoppetid. El-Arbi Hilal Soudani scoret to ganger som Algeria beseiret Seychellene 4-0 hjemme hos Group J. Islam Slimani åpnet scoring og Nabil Bentaleb fant også nettet i stoppetid. Mali beseiret Sør-Sudan 2-0 i gruppe C takket være første halv mål fra Modibo Maiga og Salif Coulibaly. Kapp Verde krysset til en 7-1 seier over Sao Tomé og Principe i Gruppe F for å gå til poeng med Marokko. Djaniny scoret to ganger, mens vertene også fikk mål fra Nuno Rocha, Garry Mendes Rodrigues, Odair Fortes, Babanco og Julio Tavares. Zimbabwe så av Malawi dortmund drakt 2-1 unna for å bli med i Swaziland på toppen av gruppe L. Zimbabwe, hvis spillere hadde nektet å reise til Malawi over bekymringer de ikke ville bli betalt, ble enige om å leke etter at profetisk helbredelse og ledelsesministeriets leder Walter Magaya sa at kostnadene ville bli dekket. Zimbabwe kom bort med seier over mål fra Cuthbert Malajila og Khama Billiat hver side av Davi Bandas innsats for Malawi. Gruppe L hadde sett det største støtet på fredag ​​da Swaziland slo Guinea 2-1. Uganda slo Botswana 2-0 hjemme i sin D-åpner i Kampala. Geoffrey Massa og Brian Umony scoret i 55 og 66 minutter i en dominerende prestasjon som Uganda. Også i gruppe D scoret Aristide Bance og Jonathan Zongo i andre omgang for å løfte Burkina billige fotballdrakter Faso over Comoros 2-0. I gruppe B krysset Angola til en 4-0 seier over Den sentralafrikanske republikk. Gelson scoret en brace mens Dolly Menga og Gilberto begge la sine navn til scoreren via straffespark.