Guinea 2-1 i gruppe juventus drakt L. Swaziland
نوشته شده توسط : fotballdrakt

Marokko slo Libya gjennom Omar El-Kaddourias andre halvdelsmål. Marokko slo Libya 1-0 da 2017 Afrikanske Nasjon Cup-kvalifiseringer ble på banen på fredag. Omar El-Kaddouri fikk det eneste målet i kampen i gruppens F-sammenheng i det 51. minutt, og gikk inn i det fjerne innlegget for å slå hjem et kryss. Det store støtet på fredag ​​kom da Swaziland beseiret Guinea 2-1 i gruppe juventus drakt L. Swaziland - som aldri hadde vunnet en afrikansk Nations Cup-kvalifiserer hjemmefra - tok ledelsen gjennom kaptein Tony Tsabedze i det 12. minutt da han skjøt et skudd inn fra utsiden av området. Guinea, som nådde kvartfinalen i den afrikanske nasjon Cup i 2015, traff liverpool drakt barn tilbake på 68 minutter gjennom Francois Kamano s akrobatiske mål etter at Swaziland ikke klarte å håndtere et hjørne. Imidlertid hadde Tsabedze det endelige ordet som han ble presentert med den enkleste finishen i det 84. minutt som Guinea, coachet av tidligere PSG-sjef Luis Fernandez, så at deres syv-matchen ubeseirede hjemløp kommer til en slutt. Det var imidlertid ingen overraskelser i Gruppe A, da Tunisia lettet til en 8-1-seier over Djibouti. Djibouti, rangertmanchester city drakt kortermet som felles 207 av 209 lagene i FIFA World Ranking, trakk til en Yassine Chikhaoui straff i ni minutter, og FC Zürich-winger hadde fullført hat-tricket hans i 23 minutter. Ferjani Sassi gjorde det 4-0 på halvtid, og mens det var et kort øyeblikk på jubel for Djibouti da Mohamed Libane scoret en straff i det 54. minutt, tilføyde Tunisia til deres fordel gjennom Sabre Khalifa, Fakhreddine Ben Youssef, Maher Hannachi billige fotballdrakter og Yoann Touzghar.