Ayew nettpet sin arsenal drakt kortermet andre av kampen
نوشته شده توسط : fotballdrakt

Ghana thrashed Mauritius 7-1 i sin åpning 2017 African Nations Cup kvalifiserer i Accra. Gruppens H-favoritter var fremover etter bare 10 minutter mot Mauritius, som er rangert som 176 i FIFA World Ranking - noen 142 steder under sine verter. Christian Atsu åpnet målingen, dro hjem et Harrison Afful-kryss for sitt niende internasjonale mål, og det var 2-0 kort tid etterpå da Jordan Ayew ble presentert med innspill av Jeffrey Schlupp. Asamoah Gyan scoret deretter en quickfire brace og, mens J.S. Piesie reduserte underskuddet, det var 5-1 i det 38. minutt da Ayew nettpet sin arsenal drakt kortermet andre av kampen med en utmerket streik. Schlupp setter en sjette i det 69. minutt, hans første noensinne for Ghana, før David Accam avrundet scoring. Også i Ghana-gruppen vant Rwanda 1-0 unna Mosambik, hvor Ernest Sugira ble det avgjørende målet etter bare tre minutter. Emmanuel Adebayor scoret to ganger for å tjene Togo en 2-1-gruppe En seier over Liberia har blitt droppet fra laget for å møte Ghana i en vennskap forrige uke etter at han ikke rapporterte til treningsleiren. Adebayor tjente maksimale poeng for Tom Saintfiet, som hadde gått tilbake da William Jebor slo tre minutter før halvtid, men levelet gjennom Tottenham-anfalleren kort etter pausen. Kamerun trengte et mål i siste øyeblikk da de klarte seg manchester united draktforbi Mauritania 1-0 hjemme. Porto-angriperen Vincent Aboubakar produserte et ypperlig stykke kontroll før han scoret i det 90. minutt for å spare de uendelige Lions blushes da de fikk sin Gruppe M-kampanje på gang med en seier. Kenya-vingen Paul Were ga gjestene ledelsen i det 12. minutt etter å ha brutt ned flanken, men Prince Oniangue sikret en del av spoils da han konverterte en 37-minutters straff etter Jackson Salehs håndball. Egypt scoret tre mål i ni billige fotballdrakter andre halvtime for å slå Tanzania 3-0 i Alexandria. Ramy Rabia, Basem Morsi og Mohamed En av alt på målet da Egypt gikk topp i Gruppe G, foran Nigeria på målforskjell. I gruppe J slo Etiopia Lesotho 2-1 foran en mengde rapportert på over 60.000. Minnows Lesotho tok en sjokkledning like før halvtid, men Etihopia slo tilbake med mål fra Gatoch Panom og Saladin Said for å ta de tre poengene. Kongo DR kantet til en 2-1 hjemme seier over Madagaskar i gruppe B. Alle målene kom i 2-0 opp gjennom Firmin Mubele Ndombe og Joel Kimuaki Mpela. Madagaskar trakk et forsinket mål tilbake i det 78. minutt, men de klarte ikke å forårsake forstyrrelser. I Gruppe K, tjente enmanchester united drakt barn Souleymane Sacko-straff Niger en 1-0 seier over Namibia. Ekvatorialguinea tjente et poeng da de gjenvunnet fra et mål ned hjemme til Benin i Gruppe C takket være kaptein Emilio Nsue. Og i gruppe I registrerte Sudan en 1-0 seier over Sierra Leone takket være en andre halvdel Ramadan Agab-straff.